top of page

RETREATS

To retreat means to withdraw or drawback. It's important to withdraw from the stresses and routine of everyday life every once in a while to restore, recharge and get inspired to make the most of life. Go on retreat to find stillness and tune in. Check out the multi-day immersions I have created for you to enjoy nature, movement and meditation. 

AdobeStock_84368737-small-1024x683.jpg
STROOM RETREAT

Zie jij ook op tegen de wintermaanden? In de winter zijn de dagen kort en koud, is er weinig natuurlijk licht. Tijdens dit retreat nemen we de tijd om ons innerlijke licht (terug) te vinden én op te laden. Een lang weekend weg van de drukte. Terugkomen naar jezelf. Vier dagen vol met yoga, mindfulness, natuur, (h)eerlijk eten en tijd voor jezelf. We verwelkomen je in een boerderij in de bossen van Twente, met lichte yogazolder, krakend haardvuur en wandelroutes voor de deur. Niets moet en alles mag. 

Nov 20 - 23 2020
NL
from €400
Netherlands
RUST & REFLECTIE RETREAT
Yogazaal-Retreat-Center-in-Nederland-The

Wanneer nam je voor het laatst echt tijd voor jezelf? Om uit te rusten en te reflecteren op hoe je het leven tegemoet treedt? Dit retreat biedt ruimte voor reflectie en inzicht, maar is ook gewoon een cadeau aan jezelf en een open uitnodiging om volop van het leven te genieten. 

Tijdens het vier-daagse programma kun je genieten van yoga, meditatie, filosofie workshops, lekker & gezond eten en de natuur op een prachtige locatie in de provincie Groningen. 

Het programma is ontworpen om tot rust te komen en op te laden, én om je te inspireren positieve waarden zoals vreugde, vriendelijkheid, compassie en gelijkmoedigheid te cultiveren in je dagelijks leven. We zullen deze thema's verkennen door middel van lezingen, groepsdiscussies, reflectie en meditatie.

Dec 10 - 13 2020
from €695
Nertherlands
NL
zuid limburg.jpg
YOGA VERWEN VAKANTIE ZUID-LIMBURG

Een écht vakantiegevoel, maar dan in eigen land, dat kan! Verwen jezelf met vijf dagen yoga & meditatie, lekker & gezond eten en tijd voor jezelf op een heerlijke locatie in de natuur. In het prachtige Geuldal in Zuid-Limburg verblijven we in een recent gerestaureerde carré-boerderij die van alle gemakken is voorzien.

We bieden yogalessen, begeleidde meditaties, stilte wandelingen door de natuur en natuurlijk gezonde & feestelijke maaltijden mét een glas wijn of stukje taart aan (het is immer vakantie). Een paar dagen waarin niets moet maar alles mag. 

Feb 17 - 21 2021
from €555
Netherlands
NL
IMG_2616.jpg
WINTER WONDER RETREAT

Start 2021 with a week of self-care: enjoying yoga, meditation, healthy plant based food and outdoor activities in some of the most stunning sceneries nature has to offer. Moaalm Mountain Retreat is your home away from home. This remote mountain house has simple but beautiful rooms, an outdoor hot tub and unforgettable views. It is the perfect place to relax and restore.

Mar 6 - 13 2021
from €1095
Austria
EN
DSC_0963.jpg
YOGA & MINDFULNESS RETREAT MAROKKO

Kom tot rust in een stijlvolle villa direct aan de Atlantische Oceaan in Marokko. Laadt je batterijen op met een week lang yoga, mindfulness en optionele extra activiteiten zoals surfles of culturele excursies. Tijdens deze geheel verzorgde vakantie wordt je in de watten gelegd en begeleid door ervaren Nederlandse yoga- en meditatiedocent Barbara. Tijd voor jezelf, yoga lessen en mindfulness cursus in stijlvolle villa aan de Atlantische oceaan.

April 10 - 17 2021
from €795
Morocco
NL
DSCF7217 copy.jpg
YOGA & 5 ELEMENTEN HUTTENTOCHT ALPEN

Deze reis combineert een uitdagende wandeltocht van hut naar hut, met outdoor yoga & meditatie, wilde & wonderschone natuur. De hele reis leggen we te voet af en we verblijven diep in de bergen, waar we frisse lucht ademen en genieten van de onvergetelijke vergezichten. We maken niet alleen een voettocht, maar ook een figuurlijke reis langs de verschillende elementen waaruit zowel de natuur als ons eigen lichaam is opgebouwd. Uit je hoofd en in je lijf zijn, dat is het doel van dit bijzondere avontuur in de natuur. 

Aug 15 - 21 2021
from €1095
Austria
NL
DSC_0161 copy.JPG
LANG WEEKEND RETREAT AAN WADDENKUST

Geniet van een ontspannen verlengd weekend aan het Noord-Hollandse wad met yoga, meditatie, lekker & gezond eten, en goed gezelschap!  

Om er even helemaal 'uit' te zijn, hoef je niet altijd ver te reizen. Rustgevende vergezichten, het geluid van de zee en de geur van vers gras vormen de perfecte setting voor een ontspannen yoga weekend dichtbij huis. Neem tijd voor jezelf, beweeg in de frisse lucht en ontmoet nieuwe vrienden op het geheime waddeneiland Wieringen, op slechts 40 minuten afstand van Amsterdam. 

29 juli - 1 aug 2021
from €425
NL
NL
bottom of page